03.03.2014 00:00

Покушајем да се јавности упути лажна порука да Република Српска под руковођењем Милорада Додика живи као земља благостања, предсједник Омладине СНСД Душан Петровић потврђује да за њега и њему сличним није проблем то што млади људи немају перспективу и што 80 одсто жели да напусти Српску.

Петровић показује да за њега није проблем што млади не могу да дођу до радних мјеста и тиме ријеше основна егзистенцијална питања.

Њега није брига што млади имају проблем с рјешавањем стамбеног питања, што је све мањи број бракова, што је образовни систем неусаглашен с потребама привреде и што постоји мноштво других проблема за које су криви његови ментори и против којих би и млади требали подићи свој глас. 

Умјесто бављења тим генерацијским темама, предсједник Омладине СНСД-а се по недостатку морала сврстао међу своје старије страначке колеге и одлучио да због личног интереса шачице руководилаца СНСД-ове омладине гурне главу у пјесак и укључи у прљаву кампању против свих који су дигли глас за спас РС и њених грађана.

Не чудимо се Петровићу, који је очито научио занат свог шефа да обмањује јавност, што није у стању да зброји стотине милиона задужења што су нам на грбачу натурили његови ментори, који су само на задњој сједници Народне скупштине РС дигли руке за ново задужење у износу од четвртине милијарде марака.

Зато позивамо младе да се укључе у активности које ће омогућити промјене на октобарским изборима и тако обезбиједе бољу будућност за себе и остале грађане Републике Српске.


Предсједник Младих СДС 
Игор Остојић


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account