23.02.2014 00:00

СДС сматра да је данашњи састанак Додик-Кустурица-Коштуница поново показао да се приватни пројекат Емира Кустурице који финансирају грађани РС , по ко зна који пут, користи за политичку промоцију Милорада Додика.

Нажалост, овај састанак у јеку изборне кампање у Србији, показује да Милорад Додик није научио лекцију са прошлих избора у Србији када се отворено и на најгрубљи начин мјешао у изборни прооцес дајући везрезервну подршку Борису Тадићу.

Милорад Додик је поново показао дволичност своје политике. Док са једне стране не бира средства да се додвори и слика са предсјеником Србије Томиславом Николићем и предсједником владајућег СНС-а Александорм Вучићем, са друге стране испод жита на све начине жели да поткопа актуелну власт у Србији. 

Имајући у виду Додикове везе са тајкунима у Србији и милионима који су из Републике Српке изнесени, јасно је да му не одговара никаква власт у Србији која за приоритет има борбу против корупције и криминала.

Мјешајући се на овакав начин, предсједник РС Милорад Додик је поново довео у питање односе институција Србије и Републике Српске и још једном показује да функцију Предсједника РС схвата као приватно власништво које користи за страначке и личне сврхе.

Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account