28.11.2013 00:00

Милорад Додик је у паничном покушају да заустави драстичан пад подршке себи и својој странци, наступом на ОСМ телевизији, показао  да је изгубио сваки осјећај достојанства и додир са реалношћу. Примитивно блаћење свих оних који нису на његовом платном списку, досигло је врхунац синоћним наступом и недостојно је функције предсједника РС на којој се налази Милорад Додик.

Страх Милорада Додика има реалне основе због долазећих промјена у РС и неизбјежности полагања рачуна за криминал, корупцију и непотизам које ће за собом оставити владавина Милорада Додика.

СДС је забринут због све чешћих напада панике, бијеса и параноје које јавно показује Милорад Додик и који се манифестују у халуцинацијама о 500.000 Арапа, 800.000 америчких долара медијима, убиству које је наручио Шаровић и сличним небулозним тврдњама.

Због тога ће СДС предложити доношење закона којим би се у РС увео надзор над менталним здрављем оних који врше највише политичке функције. Није схватљиво да за возачку дозволу, или било који посао, треба доказ о менталној способности, а да за најодговорније позиције таква контрола није потребна.


Информативна служба СДС 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account