09.11.2013 00:00

Управо је Милорад Додик тај који галамом и блаћењем других покушава да сакрије чињеницу да је СНСД за ових скоро осам година апсолутне власти издао националне интересе тако што је РС претворио у легло криминала, корупције и непотизма.

Зар није национална издаја распродати природна богатства странцима, а народ држати у сиромаштву. Национална издаја је омогућити породицама, кумовима и пријатељима да се енормно обогате, а генерацијама које долазе оставити дугове и безнађе.

Ако је Додикова теза да је СДС издајник зато што напада лош рад институција РС, то је само доказ да СНСД све државне функције које је запосјео посматра као своје приватно и страначко власништво.

Ми не критикујемо институције РС, него неспособне и корумпиране кадрове СНСД-а и њихових сателита који раде у свом, а не у интересу грађана.

Додик је свјестан да је потрошио своје вријеме и да промјене незаустављиво долазе. СДС позива све странке, организације и појединце да се прикључе промјенама које ће донијети праведнију и бољу будућност, а оне који су покрали народни новац извести пред лице правде.

Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account