11.04.2013 00:00

Општински одбор Српске демократске странке Теслић изражава негодовање због чињенице да предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић током недавне посјете општини Теслић није присиствовао kрсној слави ове општине.

Наше негодовање је још веће због чињенице да је исти дан господин Радојичић нашао времена и у исто вријеме присуствовао омањем састанку СНСД у Теслићу.

Чињеница је такође да, иако је позван да будете наш гост, господин Радојичић нама шаље писма подршке, а за његову посјету нашој општини сазнајемо из медија.

Господин Радојичић, као предсједник Народне скупштине Републике Српске, не може имати дневно-политичке намјере и његове активности не могу бити усмјерене само према СНСД.

Ако господин Радојичић због претходне катастрофалне владавине СНСД у Теслићу не смије доћи на kрсну славу и међу народ наше општине, било би политички коректно и корисно за све, да као предсједник Народне скупштине Републике Српске, оствари контакт с представницима општине, макар иза затворених врата и без присуства медија.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account