29.12.2012 00:00

СДС констатује да владајуће структуре у РС немају храбрости да се упусте у обрачун с организованим криминалом, корупцијом и непотизмом у редовима власти, јер су главни актери тих појава управо представници СНСД и њихових коалиционих партнера ДНС и СП.

Свима је јасна да је наводна борба против криминала и корупције ,коју можемо чути ових дана од највиших представника власти у РС, укљјучујући и предсједника РС, само декларативна и ништа друго

Лицемјерне су тврдње да се криминал и корупција не налази у институцијама власти, када је свима познато да отворене афере у Србији имају пипке и у РС.

Будите храбри па провјерите послове које сте омогућили у РС власницима Делте и Зекстре..., као и оне које проводе домаће фирме попут Интеграла, Нискоградње. Калдере ..као и бројних других сумљивих партнера с Кипра, чији власници су познати само вама.

Што се тиче закона о поријеклу имовине који смо упутили у скупштинску процедуру, ако не сада, биће дио антикорупционих законских рјешења када СДС дође на власт и тада ће бити провјерено поријекло имовине свих оних који су вршили или врше власт у РС, а њихова имовина упоређена са приходима на који су држави платили порез.

Информативна служба СДС-а


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account