30.09.2012 00:00

Општински одбор Српске демократске странке Братунац најоштрије осуђује пријетње које су са јучерашњег митинга СРС др Војислав Шешељ упућене кандидату СДС-а за начелника општине Недељку Млађеновићу, те од надлежних органа - ЦИК-а и МУП-а РС, очекује да хитно реагују и предузму законом предвиђене мјере.

Посебно смо изненађени да на позиве на Млађеновићеву ликвидацију нису реаговали, нити су се иједном рјечју од њих оградили, кандидат СНСД-а за начелника општине Миладин Јовановић и кандидат за одборника Саво Вулић који су се такође обратили на овом скупу чији је организатор њихов коалициони савезник.

Јовановић и Вулић очито су заборавили на Кодекс понашања политичких партија у предизборној кампањи чије је потписивање иницирао предсједник СНСД-а Милорад Додик, те стога очекујемо од руководства СНСД-а да се изјасни о пријетњама Војина Павловића, носиоца листе СРС др Војислав Шешељ, и Јовановићевом и Вулићевом аплаузу подршке Павловићевим ријечима:

- Неђо неће побиједити никада више. И ако побиједи ето нас Шешељевих радикала одмах други дан пред општину. Смијенићемо га ако треба као што су они Гадафија смијенили. Ако ме издате 7.-ог, не изађете на изборе, ви будите храбри да 8.-ог направимо пуч пред општином. Баш нас брига ко ће бити ухапшен.

Опширније...


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account