10.09.2012 00:00

Градишка - На изузетно добро посјећеној трибини СДС у Доњим Подградцима, на којој су се представили кандидати за начелника и одборнике, носилац листе и предсједник ОО СДС-а Градишка Ђорђе Крчмар осврнуо се на говор Милора Додика у Градишци, првог дана изборне кампање, којим су упућене поруке пријетње грађанима ове општине, тврдњом да ће сви асвалтирани путеви и улице урађене за вријеме њихове локалне власти, бити преорани, уколико и на овим изборима не побиједи њихов кандидат за начелника општине.

"Нико нема право да пријети грађанима Градишке, јер изградњу путева и улица није финансирао Милорад Додик из свог џепа, већ наши грађани, а кредите са којима су асвалтирани најскупљи километри ових путева и улица у Републици Српској, враћаће и наша дјеца", казао је Крчмар.

Он је упозорио, да су првог дана изборне кампање, на „црвени" митинг насилно довођена малољетна дјеца из средњих школа, да би се прикрило незадовољство и расуло у властитим редовима.

Кандидат за начелника Градишке испред коалиције осам политичких странака Зоран Латиновић, изнио је у мишљење, да воћари Поткозарја не могу бити задовољни усвојеним мјерама министарства пољопривреде и Владе РС, на санирању последица касног мраза и суше, који су не само десетковали овогодишњи род воћа у овом крају, већ и сушење стабала у воћњацима који немају заливне системе.

Усвојене мјере само су бацање прашине у очи ојађеним воћарима, којима је једино преостало да блокадом саобраћајница искажу своје незадовољство и упозоре јавност на ситуацију у којој се налазе, истакао је Латиновић.

Предизборне активности ОО СДС Градишка и Покрета за Градишку, бројним активностима настављају се и ове седмице.

Изборни Штаб Српске демократске странке


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account