08.09.2012 00:00

Српска демократска странка скреће пажњу Централној изборној комисији Босне и Херцеговине и јавности на масовну злоупотребу јавних добара и институција од стране СНСД-а као и манипулацију малољетним лицима у изборној кампањи .

Сви материјални и институционални ресурси Републике Српске стављени су у функцију владајуће странке у настојању да се демонстрира моћ и том пресијом утиче на вољу грађана.

Хеликоптерски сервис, возни парк институција и новац пореских обвезника из републичког буџета злоупотребљавају се без преседана у политичкој пракси савремених европских друштава.

Незамисливо је било гдје у цивилизованом свијету да предсједник Уставног суда "подцикује" под шатром дајући ритам првом пјевачу владајуће странке као што је то било у Масловарама, код Котор Вароши.

Незамисливо је да директор Фонда ПИО РС уцјењују пензионере захтјевима да гласају за СНСД као што је то било у Језеру.

Ужасавајуће је да се од пацијената у болницама тражи да се изјасне да ли ће гласати за владајућу странку, као што је то било у Бијељини.

Саблажњавајуће је да се средњошколци пуштају са наставе да би им се навлачиле мајице СНСД-а у којима се приморавају да дефилују кроз град, као што је то било у Градишци.

Очигледно је да су бруталност пресије, воловско месо и млако пиво остали једини аргументи власти али је трагично да ће цијену и овакве кампање СНСД-а платити још једном сами грађани.

Изборни штаб Српске демократске странке


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account