07.09.2012 00:00

СОКОЛАЦ - Општински одбор Српске демократске странке Соколац најоштрије осуђује физички напад на нашег кандидата за одборника у Скупштини општине Соколац Душана М. Дамјановића и истовремено од надлежних институција тражи да истраже и приведу правди оне који стоје иза монструозних пријетећих порука упућених Миловану Цицку Бјелици, кандидату СДС за начелника општине Соколац.

На Дамјановића је физички насрнуо Велeмир Ристовић, кандидат за начелника општине Соколац Народне демократске странке, која је, да скандал буде већи, потписала Кодекс о понашању политичких странака у предизборној кампањи. Кодекс би, наводно, требало да обавеже све политичке партије на фер и демократску кампању, али судећи према ономе што се дешава поједине политичке партије и њихови сљедбенци неће презати да током кампање на све могуће начине, укључујући и пријетње ликвидацијом, застраше наше кандидате, како би створили атмосферу страха и обесхрабрили бираче да гласају за промјене.

Све то неће спријечити СДС и кандидате наше странке на Сокоцу да наставе јавности презентовати сва недјела која је починила актуелна општинска власт, јер смо убијеђени да они не говоре гласом народа, који већ годинама на грбачи носи групу бахатих и алавих локалних СНСД-ових моћника.

Свјесни да послије 7. октобра више неће бити владајућа гарнитура на Сокоцу, СНСД-ови соколачки функционери покушавају пријетњама и уцјенама, манипулацијама и најгорим малверзацијама да натјерају грађане, посебно запослене у јавним предузећима, да им на предстојећим изборима дају свој глас.

Тако је јавна тајна да Бојан Тошић, директор Шумског газдинства "Романија" и кандидат СНСД-а за начелника, и његови послушници пријете отказима радницима Газдинства који комуницирају са члановима СДС-а.

Познато је и да Тошић и СНСД користе имовину Шумског газдинства како би поткупили гласаче, доводећи тако Газдинство, које годинама под њиховим руковођењем грца у дуговима, на сам руб пропасти. Званични подаци говоре да је ово предузеће једно од највећих губиташа у РС и да су главни кривци за то кадрови СНСД-а, који су годинама крчмили шуме како би задовољили личне и страначке потребе.

Информативна служба


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account