07.09.2012 00:00

Потпуно паушалном и незналачком оптужбом и обрушавањем на Одбор за ревизују Народне скупштине Републике Српске извјесни Момир Дејановић, од Добоја, који се представља као Центар а хуману политику, оптужио је и изједначио већину у том одбору која је у континуитету била саучесник у прикривању енормне пљачке у РС , са опозиционом мањином која се здушно и стално борила да се ствари истјерају на чистац.

Суштина ове подвале је преусмјеравање фокуса јавности ка погрешној адреси и Одбору за ревизију НС РС умјесто ка институцијама које су задужене и плаћене за обављање истражних радњи , а првенствено, ка МУП-у и Специјалном тужилаштву за организовани криминал које за свих седам година, изузев што се избламирало пред јавношћу, није урадило ништа да спаси бар 100 марака од силних стотина милиона који су, на наше очи, сваке године преслагивани из буџета у приватне џепове.

Оваквом манипулацијом чињеницама самозвани експерт за хуману политику ставио се у функцију саучесника у системском прикривању пљачке вијека која се у континуитету обавља под највишим покровитељством владајуће странке.

У свакој уређеној земљи би свако ко пласира и преноси овакве неистине и подметања завршио на судској клупи и био кажњен.

Пошто Дејановић очигледно по налогу власти жзели да прикрије њену одговорност за катастрофално социјално стање, увјерени смо да његова дрскост произилази из тога што му је из владајућих кругова поручено да се ништа не брине и да слободно емитује своје лажи.

Ипак, тужба ће бити поднесена и кад тад правда ће бити задовољена.

Упозоравамо медије да не насједају на пласиране дезинформације и неистине јер ће период предизборне кампање упркос фиктивним потписима на кодексу за фер изборну кампању владајућих странака бити обиљежен прљавом кампањом која се прави у у њиховим кухињама.

Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account