18.05.2017 15:40
Српска демократска странка захтијева од надлежних институција да предузму све мјере заштите министра безбједности Драгана Мектића, али и да до краја расвијетле припрему атентата, открију и процесуирају оне који су требали да изврше атентат али и наручиоце злочина.  
 
Информације до којих је дошла Обавјештајно-безбједносна агенција Босне и Херцеговине о припреми атентата на министра Мектића, а које су објављене у медијима, аларм су свим институцијама да опасни криминални миље и њихови патрони неће бирати средства да се заштите од одговорности пред правном државом за своја злодјела, како би њихова криминална дјела остала нерасвијетљена.
 
Српска демократска странка тражи од свих институција да одговорно и снажно реагују, а организаторима атентата и њиховим патронима поручујемо да неће застрашити ни министра Мектића ни Српску демократску странку и да ће борба са криминалцима и пљачкашима бити још снажније настављена.
 
Српска демократска странка упозорава институције, али и јавност, да смо сличан сценарио већ видјели, што се нажалост завршило трагичним убиством потпредсједника странке Бранислава Гарића. Прво је кроз режимске медије стварана атмосфера линча и сатанизације покојног Бранислава Гарића, онда су му стизале пријетње убиством на које институције нису реаговале, да би га убили 27.априла 2009.године. На крају је корумпирано правосуђе, убицу ослободило и казнило са шест мјесеци забране ношења пиштоља, чиме смо у овој држави добили лиценциране убице. Јасно је да без моћних ментора овако нешто није било могуће и да Бранислава Гарића није убио сам Рајко Савић, него корумпирани систем и непостојање правне државе.
 
Трагедија Бранислава Гарића више се никада никоме у овој земљи не смије поновити, и зато од свих институција ултимативно тражимо да до краја расвијетле сваки детаљ припреме атентата на министра Мектића и све умијешане изведу пред правосуђе.   
 
Српска демократска странка одлучнија је него икада да побиједи мафијашку хоботницу која је ушла у све поре друштва, и да се расвијетле све афере кроз које су од народа опљачкане милијарде марака, а министар безбједности Драган Мектић и сви функционери странке имају пуну подршку.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account