14.09.2017 13:30
Савез независних социјалдемократа (СНСД) јуче је у Представничком дому ПС БиХ још једном потврдио да ова партија није ништа друго до агент интереса сусједне Републике Хрватске.

Традицију издаје српских интереса за рачун хрватских, започету предајом јасеновачке грађе, СНСД је наставио јуче одбијањем да подржи позив Републици Хрватској да се ријеши питање границе код Костајнице. Несхватљиво је и срамотно да врх СНСД-а и њихови посланици чак нису смјели да подрже позив Хрватској и ЕУ да се убрзају активности на обезбјеђењу средстава за градњу моста на Сави код Градишке,  да се траса преко Попова поља уврсти у дио Јадранско-јонског аутопута чиме би оживјели Херцеговину, те да се покрене пројекат ревитализације ''Унске пруге'' од Новог Града.

Несхватљива је снисходљивост СНСД-а према Хрватској, која иде чак до те мјере да, не само да не смију осудити повампирено усташтво и покличе ''За Дом спремни!'',као ни чињеницу да Срби нису конститутивни у три кантона са хрватском већином, него се не осуђују позвати на афирмацију економских интереса Републике Српске јер не знају шта о томе мисли ХДЗ у Хрватској. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account