23.09.2017 14:35
Примитивни напад Милорада Додика, власника СНСД-а, на српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића одраз је његове личне фрустрације због огољавања политике обмана Додиковог режима. Зна добро Милорад Додик да је његова партија у Парламенту БиХ изгласала законе о Суду и Тужилаштву БиХ, као што зна да се никакве међународне околности нису промијениле да би се одустало од референдума осим што се он уплашио.

Милорад Додик зна јако добро да Младен Иванић није имао времена да, како он каже, ''спава'' јер је морао исправљати бројне брљотине функционера СНСД-а, од извоза оружја у Украјину до ''убрзаног НАТО пута'' чији су прегаоци били Небојша Радмановић, Никола Шпирић и Ана Тришић-Бабић. Камо среће да је Небојша Радмановић спавао умјесто што је све то благосиљао. Камо среће да су посланици СНСД-а спавали, умјесто што су гласали за оснивање Суда и Тужилаштва БиХ, нових полицијских агенција на нивоу БиХ, те ревносно потврђивали законе које је наметнуо високи представник. Зна ли Милорад Додик колико му је нових агенција на нивоу БиХ направио Никола Шпирић као предсједавајући Савјета министара заједно са посланицима СНСД? Десетине!

Српска демократска странка поручује Милораду Додику да је вријеме лажи и манипулација прошло и да лажи не говоре о ономе о коме се лаже, него о ономе ко их изговара. Говоре о његовом страху од одговорности за економско ништавило, изолацију Републике Српске и бескурпулозну пљачку због које постајемо бесперспективно друштво. Вријеме лажи пролази, долази вријеме одговорности.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account