07.11.2017 12:11
Српска демократска странка захтијева од МУП-а Републике Српске да хитно истражи ко стоји иза срамотних билборда који су јуче постављени на Палама и у Источном Новом Сарајеву, а којим се индиректно позива на линч функционера СДС и стављају мете на њихова леђа.

Подсјећамо да ово није први пут да се локални СНСД и њихови тајкуни служе лажима и прљавом кампањом, и питамо их да ли сада у Семберији треба да освану билборди да су функционери и посланици СНСД издали Бијељину и Србе у Брчком!?

Легитимно је право сваког посланика да се бори за интересе своје локалне заједнице и регије, па и Младена Босића да се бори за Бијељину и Брчко, као што се и Александра Пандуревић и Дарко Бабаљ боре за интересе Подриња и Сарајевско-романијске регије залажући се да траса аутопута Београд-Сарајево иде кроз регије из којих они долазе. 

Примитивне манипулације и лажи локалног СНСД-а и њихових тајкуна преко којих су од народа Сарајевско-романијске регије опљачкали десетине милиона марака, само су одмазда за раскринкану аферу куповине кумовске зграде НОС-а на Палама и због указивања на незаконитости у ОЦ Јахорина.
Српска демократска странка је јуче поднијела кривичну пријаву Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву против непознатих извршилаца овог вандалског дјела.

С обзиром на то да режим Милорада Додика, у стилу Сјеверне Кореје, посеже за лажима с циљем угрожавања безбједности посланика СДС-а у Парламентарној скупштини, Српска демократска странка, такође, позива Тужилаштво БиХ и СИПА да се укључе у истрагу око овог вандализма и антиуставног дјеловања.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account