12.11.2017 16:18
Српска демократска странка позива Милорада Додика да, умјесто што патетише и глуми жртву јер је био предмет истраге Тужилаштва БиХ, јавности објасни како то да је Тужилаштво БиХ обуставило вишегодишњу истрагу пар дана уочи повлачења одлуке о референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ?
 
Више је него индикативно да су двије корупционашке афере у којима је Додик био осумњичен окончане након првог одустајања од референдума 2011.године, а да је трећа у којој је Додик осумњичен окончана уочи другог одустајања од референдума. Више нема сумње да Додику не сметају Суд и Тужилаштво БиХ, нити неправда према онима који су стварали Републику Српску а данас су мете прогона тих институција, него му референдуми служе да затвори истраге у аферема чији је главни актер.
 
Јавност у Републици Српској треба да зна да је једина ''међународна околност'' која се промијенила од 2015. године када је други пут расписан референдум, Додиков дил са међународном заједницом  да он повуче одлуку о референдуму, како би истрага  против њега била затворена а оптужница одбачена.
 
Најновија трговина националним интересима од стране Милорада Додика, најснажнија је порука народу у Републици Српској да су за националне интересе српског народа најопаснији корумпирани лидери који су мета уцјена и Сарајева и Брисела и Вашингтона.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account