01.02.2018 12:24
Да су министри Милорада Додика озбиљно схватили партијске упуте и кренули у реализацију Додикових „црних књига“ које су одавно написане, свједочи и саопштење помпезног наслова из кабинета министра унутрашњих послова којим министар Лукач априори осуђује Милана Миличевића, нечелника општине Теслић.
 
Милан Миличевић је један од најуспјешних начелника у Републици Српској који је на прошлим изборима до нога потукао и премијерку Жељку Цвијановић и министра здравља Драгана Богданића, што СНСД не може да прежали па су креатори „црних листи“ Милорада Додика начелника Теслића ставили на врх неподобних по режим. 
 
Умјесто да одговорно и непристрасно руководи радом министарства унутрашњих послова, Драган Лукач је очигледно пристао да буде средство политике и да послуша инструкције из централе СНСД-а да је неопходно на дан када поскупљује гориво због одлуке „акцизне коалиције“ СНСД-а и СДА-а фабриковати тему ради скретања пажње јавности.
 
Позивамо министра унутрашњих послова да умјесто што проводи политику „црних књига“ свога партијског шефа,  размотри разлоге због чега МУП РС напуштају његови најближи сарадници као што је Драган Рибић, командант Специјалне антитерористичке јединице МУП-а и на који начин планира поправити нарушено стање безбједности у Републици Српској чему свједочи и покушај убиства Миле Матића, члана Управног одбора Алумине. То су питања којима Лукач треба да се бави а не провођењем политике прогона партијских неистомишљеника. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account