15.02.2018 11:07
Српска демократска странка позива министра унутрашњих послова Драгана Лукача да објасни јавности како то да су њему и његовом шефу Милораду Додику  преко ноћи постали ближи амерички инструктори и турски радари од руских, те зашто се одричу Протокола о сарадњи између МУП-а РС и Државног министарства унутрашњих послова Руске Федерације којим је предвиђено да наше специјалне јединице пролазе обуку са руским специјалцима!? Зар је дошло вријеме да су Додику и Лукачу ближи чак и Турци од којих набављају радаре или Иранци са којима успостављају висок степен сарадње од наших традиционалних пријатеља Руса!?
 
Годинама из Додиковог пропагандног штаба, чији дио је и Лукачев кабинет, слушамо како амерички безбједњаци и обвјештајци овдје спремају ''наранџасту револуцију'', ''врућу јесен'', ''обојено прољеће'', ''украјински и македонски сценарио'',
а сада министар признаје да они у ствари обучавају нашу полицију! Да ли то значи да је и наша полиција дио ''обојених револуција'' или, пак, и сам Лукач несвјесно признаје да су сви ти сценарији били плод маште, клеветања опозиције и  застрашивања народа!?
 
Српска демократска странка позива предсједника Републике Српске Милорада Додика, да баласт санкција под којима се нашао и страх од америчке администрације, не ломи прањем руку од сарадње са пријатељском руском полицијом која је једна од најбоље обучених на свијету. Од министра Лукача очекујемо да покаже храброст и настави сарадњу са руским инструкторима и њиховом полицијом у складу са оним што је 2015.године потписао. У супротном, и Лукач и Додик ће показати да нису ни проамерички ни проруски настројени, већ да их искључиво воде лични интереси. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account