17.02.2018 15:58
Искомплексирани пијунчић Сташа Кошарац, кад већ дежура викендом у режимским медијима и ваља се по блату, нека одговори и на сљедећа питања:
 
  •        Која је његова улога у куповини објеката за заједничке институције и колико новца је на томе, нелегално, зарадио?
  •        Зашто сарађује са најпрљавијим дијелом бошњачке структуре и зашто је са Шахбазом Џихановићем цртао нови устав БиХ у којем нема Републике Српске?
  •        Шта ће урадити кад проговорe актери приче у вези са издавањем лажних фискалних рачуна у афери која је на помолу?
  •        Гдје је Кошарац сједио и гдје је био тај квази-морал док је његов страначки колега Небојша Радмановић био члан Предсједништва БиХ и генерале које он данас спомиње увео у ланац командовања Оружаних снага БиХ?
 
Кад надлежни органи поведу истрагу о овим питањима, из одговора ће бити јасно зашто малени финансијски патриота Кошарац пјени на представнике Савеза за промјене - зато што би у земљи у којој његова странка није на власти истог момента завршио иза решетака.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account