24.03.2018 12:13
Српска демократска странка најоштрије осуђује „уреднички посао“ предсједавајућег Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому ПС БиХ Сташе Кошарца који са сто марака награђује новинаре Радио-телевизије Републике Српске спремне да пишу и праве прилоге против функционера Савеза за промјене.
 
Срамна преписка Сташе Кошарца са новинаром Радио-телевизије Републике Српске, у којој Кошарац за текст против шефа Клуба посланика Српске демократске странке у ПД ПС БИХ Александре Пандуревић нуди сто марака, на најбољи начин показује ко и на који начин уређује информативни програм тзв. Јавног сервиса којег плаћају сви грађани Републике Српске.
 
Готово свакодневно разни СНСД сателити, квази-новинари и квази-аналитичари, путем тзв. јавног сервиса Републике Српске износе гнусне и неутемељене лажи и увреде на рачун функционера Савеза за промјене. Вибер преписка Сташе Кошарца показала је како функционише Бастиља лажи звана Јавни сервис, колика је тарифа квази-новинара РТРС-а и да су за 100 КМ спремни да испуне сваку жељу режима.
 
Срамна преписка Сташе Кошарца и новинара РТРС-а, такође, и последњем лаику кристално јасно показује ко су људи у власти и да не презају ни од чега, па ни од најгнуснијих лажи да би дискредитовали све оне који не мисле као они, само зато да би могли наставити са пљачком народа док се бусају у квази-патриотска прса, у чему им сервилно помаже лажљива РТРС. Уосталом, ријеч је о Сташи Кошарцу који је 2005. године написао ''Устав Републике БиХ'' којим се укида Република Српска а уводе регије, те формира Влада БиХ и један предсједник БиХ. Ријеч је о човјеку без идеологије који је доказао да је за новац спреман све, па и посвађати Републику Српску да би он опстао.
 
Подсјећамо, на друштвеним мрежама недавно се појавила преписка предсједника бијељинског СНСД-а Недељка Ћорића и предсједника удружења гарде „Пантери“ из Бијељине Петра Цвијетиновића у којој Ћорић савјетује Цвијетиновића и тражи од њега да напада министра безбједности БиХ Драгана Мектића.
 
Кошарац и Ћорић су продукт политичког понашања СНСД-а утемељеног на принципу : ''Циљ оправдава средства!'', односно: ''Лажи, свађај и дијели народ, угрожавај своје неистомиљенике, исељавај све што је паметно, да опстанеш на власти''. Но, новинари јавног сервиса немају право да буду дио те матрице и да се продају за сто марака. Уколико се то настави, ускоро ни РТРС неће вриједити више. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account