20.04.2018 10:45
Непријатно смо изненађени објављивањем чланка под називом “Владимир Драгичевић нови директор Сектора за царине УИО БиХ“ на вашем порталу чији је досадашњи садржај у стручној јавности високо цијењен.
 
Помињање СДС у контексту наводног утицаја на  избор једног од пет помоћника директора Управе има за циљ прикривање очигледне истине: директор Управе је изиграо процедуру јавног конкурса и поново умјесто најбоље рангираног  изабрао некоме подобног кандидата. Надамо се да ова очигледна фарса са конкурсом неће у будућности изњедрити неку нову звијезду аферу сличну “Пандори“, када је прије четири године исти директор Управе за индиректно опорезивање одабрао кандидата којег комисија за избор није оцјенила као прворангираног.
 
Да је потписник овог политичког памфлетa желио да објави праву вијест о резултатима конкурса информисао би јавност о свим кандидатима који су конкурисали на ове позиције, укупним бодовима које су остварили на конкурсу, стручној спреми и радним стажом који имају те другим релевантним референцама за та радна мјеста. Умјесто тога он се одлучио за јефтин политички спин из свима нама добро познате политичке кухиње. Молимо вас да на свом порталу објавите ово реаговање у цјелини како би сте умањили штету коју је и нама и вама нанио аутор овог чланка.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account