29.06.2018 17:02
Српска демократска странка позива Милорада Додика да се подвргне полиграфу и да извјештај с полиграфа буде доступан јавности. Количина лажи коју је изустио у протекла 24 сата је потпуно загадила медијски простор Републике Српске.
 
Имајући у виду чињеницу да је господин Говедарица јуче био заједно са госпођом Цвијановић, господином Иванићем и другим званичницима Републике Српске у Мркоњић граду на прослави Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске, прекјуче је био у Горњој Слатини код Шамца, а дан прије у посјети Координацији Срба у Мостару, а имајући у виду чињеницу да опозиција нема хеликоптер на располагању а исто тако да ниједна амбасада није смјештена ни у Бања Луци, а ни у поменутим градовима, господин Говедарица, никако није  могао да буде присутан у амбасадама и да разговара са амбасадорима, како господин Додик каже.
 
Позивамо предсједника Додика да се почне бавити својим послом, да престане да дијели људе на патриоте и издајнике, јер на тај начин дугорочно угрожава Републику Српску.
 
А сљедећи пут кад буде измишљао нешто ново, нека проба да смисли нешто за шта је постојала реална могућност да се деси. Позивамо га да објави све разговоре господина Говедарице у свим амбасадама, како је и рекао да ће урадити.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account