09.07.2018 16:49
Да Драган Лукач настоји да претвори МУП Републике Српске у страначку полицију која приводи честите грађане, а штити криминалце, говори данашња информација да је МУП поднио извјештај надлежном тужилаштву против народног посланика Адама Шукала.

СзП сматра да чињеница да је МУП извјештај поднио само дан након што је Шукало упутио низ примједби на рачун министра унутрашњих послова показује да је Лукач спреман да реализује пријетње које је посланику Шукалу упутио са говорнице Народне скупштине Републике Српске. МУП-ов извјештај треба јасно да пошаље поруку јавности -  свако ко јавно критикује Лукачев рад биће кривично гоњен.

Позивамо честите људе у Министарству унутрашњих послова као и надлежно Окружно јавно тужилаштво Бања Лука да не послуже као оруђе Драгана Лукача, већ да свој рад темеље не принципима професионализма и страначке непристрасности.

Очигледан је страх "храброг" министара Лукача који пријетње са скупштинске говорнице, у недостатку аргумената, покушава да оствари злоупотребљавајући институције Републике Српске.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account