04.08.2018 14:05
Савез за побједу позива Милорада Додика и његове скупо плаћене спин мајсторе да, умјесто што спинују и преувеличавају проблем миграната, коначно почну говорити о стварном проблему Републике Српске – емиграцији становништва.
 
У Републици Српској нити има, нити ће бити, нити је ко тражио да буде центара за смјештај миграната. У Републици Српској, нажалост, само постоје редови пред конзулатима и амбасадама које сви виде сем Милорада Додика и његових послушника.
 
Власт у Републици Српској одлично зна да мигранти само пролазе кроз Републику Српску, али ништа не чини да стане у крај онима који помажу њихов илегални прелазак и транспортују их од Дрине до Бихаћа и Велике Кладуше.  Зато позивамо министра Драгана Лукача да коначно почне радити свој посао и хапсити оне који шверцују мигранте кроз Републику Српску, што је постао врло уносан ''бизнис''.
 
Савез за побједу подсјећа да су Додик и његови трабанти причали приче и о насељавању миграната, па се испоставило да никоме од њих није одобрен азил и да је 60 одсто оних који су ушли у земљу већ изашло.
 
У недостатку програма, суочен са подвлачењем црте за 12 година катастрофалне власти чији су једини резултати исељавање становништва, лош стандард, затворене школе, катастрофално стање здравства, Додику ништа друго није преостало него да свакодневно јавност плаши мигрантима, док истовремено пушта да цвјета бизнис његовог шверца кроз Републику Српску.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account