20.09.2018 10:12
На окретање главе од стварних проблема и скретање пажње на ефемерне ствари од стране СНСД-а смо већ навикли. Игноришу сваку поруку или директно питање које им се постави од стране политичког неистомишљеника, у овом случају Градског одбора Српске демократске странке.

Питамо вас прво колико сте људи слагали и на превару запослили у Термоелектрани и Електро-Бијељини на 30 дана? Зашто ужасно стање по питању незапослености, што је директна посљедица лоше политике Владе СНСД-а, решавате варањем људи само да би гласали за вас а послије их одмах отпустили?

Кад смо већ код лошег рада Владе СНСД-а, питамо вас како је могуће да у Влади Републике Српске од шеснаест министара нема ниједног министра из Семберије, ако се зна да је ово један од најразвијенијих и најпросперитетнијих регионау Републици Српској?

Истини за вољу, било је покушаја. Сви се сјећамо министара из Семберије, кадра Савеза независних социалдемократа, који се и нису баш прославили резултатима у министарским фотељама. Штавише, сама владајућа структура их се ријешила брже-боље. Од тада се,  ни сам СНСД више не усуђује да делегира неког из својих редова у Семберији за тако озбиљне функције.

Зар и вама у СНСД-у није стало до напретка и до тога да Република Српска буде примјер организованог, цивилизованог и просперитетног друштва? Да ли је истина да и Додик не вјерује кадру из Семберије?
Зато Вас још једном питамо – како је могуће да у Влади Републике Српске од шеснаест министара нема ниједног министра из Семберије? 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account