09.11.2020 12:06
Поводом злонамјерног саопштења ОО СНСД-а Невесиње, објављеног на порталу Херцеговинапресс, а упућеног на рачун СДС-овог кандидата за начелника општине Невесиње Милована Цвијетића, ОО СДС Невесиње је нашао за сходно да укаже на извртање истине и злоуптребу Митровдана и српског страдања у политичке сврхе од стране СНСД-а како би се по ко зна који пут лични политички интерес бескрупулозног невесињског дезертера ставио изнад овог светог дана у циљу прања његове биографије из периода 1992-1995.
 
Грађане Невесиња свакако занима ко пише оваква саопштења која су на нивоу уличног оговарања по принципу рекла-казала без иједног аргумента и осим што је ово ауто-гол за супротни табор, то очигледно представља максимум кадровске политике коју спроводи СНСД.
 
Република Српска је слободна територија и право је сваког грађанина да својим присуством на достојан начин учествује у обиљежавању свих догађаја који се односе на претходни одбрамбено-отаџбински рат као што су то данас урадили Мирко Шаровић, Милован Цвијетић и остали грађани који воле ову државу.
 
Ако се у појму „дезертер“ СНСД нашао прозваним то довољно говори о наведеној странци и њеним вриједностима. С обзиром на политику подјела коју спроводи СНСД и на коју су се очигледно навикли, дезертери и ратни профитери сада покушавају да одреде по свом нахођењу мјерила чојства, јунаштва, патриотизма и свега оног чега су лишени на личном плану када су у питању наведене вриједности.
 
Срамно је овом приликом говорити о томе ко је шта урадио у материјалном погледу, оставимо то за други дан, поклонимо се сјенима страдалих за отаџбину што је СДС увијек и чинио без било какве политичке конотације и намјере да покупи јефтине политичке поене што СНСД свакако ради.
 
Укратко ћемо истаћи да је рука СДС-а увијек била испружена сваком Невесињцу у било које доба дана и да се радило и помагало у складу са могућностима које су у том моменту биле на располагању. Наведеним саопштењем СНСД је увриједио борце, жртве рата, све поштене Невесињце јер ни овај Митровдан није могао проћи без страначке самопромоције.
 
СДС ће као и до сада остати достојанствен и никада неће покушати да убира јефтине политичке поене у своју корист на овај начин. Постало је очигледно коме је народ наклоњен а ми ћемо се потрудити да се исправе многе неправде које су људима трн у оку , а то се између осталог односи и на прошлогодишњу повељу која је дата особи која је никако не заслужује.То ће бити један од првих корака којим ће се кренути у стварање Невесиња по мјери свих.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account