30.06.2022 14:43
 
Након Оџака гдје је Дамир Иветић, одборник и члан Главног одбора СНСД прије неколико мјесеци подигао руку да се улица у овом граду назове „102 ХВО бригада“ чувена по злодјелима над Србима, јуче је и одборник СНСД-а Велибор Миливојевић дигао руку у мостарској Скупштини да се не промјене називи улица који носе имена усташа и фашиста који су чинили масовне злочине над Србима.
 
Тиме се наставља пракса везања застава СНСД-а и ХДЗ-а али и отворена промоција злочина и злочинаца која су чинили најгнусије злочине над Србима.
 
Миливојевић је без икакве консултације са Координацијом Срба у Мостару али и без мишљења Српске православне цркве, из само њему познатих разлога одлучио да гласа да на снази остану имена улица усташких првака.
 
Ако узмемо у обзир и предају Јасеновачке грађе и проглашење Пељешког моста српским националним интересом све у режији СНСД-а али и отворено медијско супротстављање Додикове ведете Џевада Галијашевића актуелном руководству Србије јасно је да се политика СНСД-а данас више креира у Загребу него било гдје друго.
 
Овакви недолични поступци одборника СНСД-а Иветића и Миливојевића представљају и вријеђање невиних жртава усташког терора и злочиначке политике НДХ и заиста је несхватљиво да српски одборници ревизионистички покушавају да сачувају тековине НДХ зла у Босни и Херцеговини.
 
Све то се дешава баш на Видовдан па из историјске обавезе према невино страдалим прецима морамо да питамо младе ведете СНСД-а – А С ЧИМ ЋЕТЕ ПРЕД МИЛОША? 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account