22.07.2022 11:48
Српска демократска странка најоштрије осуђује вандалски чин проваљивања у просторије Српске демократске странке у Добоју и тражимо од полиције да поступи по закону и уради све да се починилац најхитније приведе правди.
 
Прије двије вечери непознати починилац је провалио у просторије Српске демократске странке у Добоју, поломивши браву на улазним вратима. Из просторија није отуђено ништа осим фотографије Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је убијен 2009. године а чији убица данас слободно шета Добојем.
 
Ово није први вандалски чин на имовину Српске демократске странке у Добоју. Током кампање за локалне изборе 2020. године непознати починиоци су ишарали употребом спреја спољне зидове наших просторија и поломили стакла на неколико мјеста. Полиција још није открила починиоце овога дјела.
 
Проваљивање у наше просторије тумачимо као напад на Српску демократску странку и онима који су то учинили не смијемо дозволити да помисле да њихово сијање страха може пољуљати наше тежње да донесемо промјене и у Републици Српској и у Добоју.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account