13.10.2017 21:02
Поводом гомиле лажи и инсуинација које је данас изнио дежурни лајавац СНСД-а Сташа Кошарац, Српска демократска странка тог квази патриооту пуних џепова позива да једном у животу каже истину и одговори каква је његова улога у незаконитој куповини зграде за Независни оператор система и зашто је као велики патриота дозволио формирање нове институције у Мостару, само да би Независни оператор система купио зграду његових интимуса? Кошарац, познатији као писац Устава Републике Босне и Херцеговине, којим је укидао Републику Српску и сводио је на регије, те уводио једног предсједника БиХ, и на овом примјеру је показао да му није мрзак Бакир Изетбеговић само ако је пројекат подмазан новцем.  
 
Прије него што се упусти да неком другом држи лекције о поштењу, Кошарац треба да одговори колико је ПДВ-а платио држави од продаје своје ракије, и како је са скромном добити стекао енормно богаство. Такође, позивамо Кошарца да каже да ли је патриотизам красти циглу са црквених објеката о чему су писали медији?
 
Српска демократска странка позива Кошарца и Милорада Додика да објасне јавности зашто је СНСД у Сребреници у већини са одборницима СДА који су са Насером Орићем ратовали раме уз раме и којима је и данас он прави шеф? Како то да су им као ''великим патриотама'' ближи Орићеви саборци од одборника СДС-а у Сребреници?
 
Када се говори о неимарским подухватима СНСД на подручју Источног Сарајева, математика је једноставна: прво су преко Студентских домова и Административног центра опљачкане десетине милиона КМ којим сада тајкуни СНСД-а желе да се дограбе некретнина Олимпијског центра Јахорина! Питамо Кошарца и СНСД, како је могуће да су за 11 године владавине, Јахорину довели до губитка од 21 милион КМ и да ли ће је из дубиозе извући тајкун без референци који данас њом господари кроз Надзорни одбор? Такође, питамо Кошарца и СНСД, зашто у конкурсу за Надзорни одбор није било услова о стручној спреми и да ли је начелник Пала Бошко Југовић дао грађевинсску дозволу за преоравање олимпијских стаза које ће због промјене конфигурације остати без међународних лиценци? Очекујемо и одговор на питање када је расписан тендер за грађевинске радове на стазама и ко је изабран као извођач радова?

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account