23.09.2018 17:33
Народу Републике Српске је потребна стабилност, спокој и безбједност, поручио је предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица на предизборном скупу СзП у Лопарама.
 
„Не треба да ћутимо и гледамо на све шта се дешава у Бањалуци, у којој је нарушена безбједност,  а грађани немају повјерења у институције. То повјерење ће бити поново враћено онда када грађани схвате и виде да смо исти пред законом. То је оно што је потребно и што нудимо грађанима“, рекао је новинарима Говедарица.
 
Он је казао да народу треба посао, да раде и живе у Српској и да у њој види перспективу, а не да одлази из ње, додајући да се само са одговорношћу  народ може задржати у Српској.
 
„Као нови предсједник Републике Српске вратићу Српску и њене институције народу“, рекао је Говедарица.
 
Кандидат за СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић је рекао да су статусна питања Републике Српске  ријешена Дејтонским споразумом.
 
„Отварајући причу о трећем ентитету, измишљајући разне афере Додик ризикује постојање Српске и уводи нас у неизвјесност“, рекао је Иванић.

 
Он је напоменуо да се Република Српска брани економијом и демографским растом.
 
„Главни задаци треба да буду чврста, снажна и одговорна економија“, рекао је Иванић.
 
Кандидат за Скупштину Републике Српске СДС-а из Лопара Желимир Нешковић изразио је увјерење у апсолутну побједу свих листа у Лопарама.
 
„У нашој локалној заједници смо показали да можемо задржати младе јер смо у протеклој години запослили у реални сектор привреде преко 400 грађана“, рекао је Нешковић.
 
Начелник општине Лопаре Радо Савић, који је предсједник СДС у овај мајевичкој општини, нагласио је да је великим присуством грађана на трибини народ Мајевице већ одлучио да су Иванић и Говедарица побједници.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account