23.09.2018 19:46
Република Српска треба да живи од својих природних богатстава, поручио је предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица у Угљевику на предизборном скупу СзП.
 
„Овде у Угљевику Рудник и термоелктрана су озбиљан субјект који развија регију и Републику Српску. Мој приступ  је да Република Српска треба искориштавати своја природна  богатства. Фирма „Комасар енерџи“ је стигла прије седам година, а већ најављују тужбе против Српске које им је омогућила актуелна власт, дала им концесију на природна богатства, а нису завршили објекат Термоелектране и то ћемо да промијенимо након побједе“, рекао је Говедарица.

Он је нагласио да подмајевички крај има одличну перспективу.
 
„Наше природне ресурсе морамо да ставимо у функцију развоја, а не плијена појединаца“, казао је Говедарица.
 
Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да ће живот у Републици Српској нормално да се настави и послије промјене власти СНСД-ДНС-СП, која из сопственог страха плаши народ разним ударима.
 
”Једина разлика је што ће од 8. октобра бити боље, и мирније. Промјена је извјесна. Важно је да изађете и искористите свој листић, да гласањем спријечите манипулацију. Попијте кафу, па на изборе!”, рекао је Иванић.


Кандидат ПДП-а за НСРС Драгомир Секулић позвао је суграђане у Угљевику да изађу на изборе 7.октобра.
 
 "За 14 дана бирамо између два концепта: опстанка и нестанка, стабилности и несигурности, мира и рата. Подржите Вукоту Говедарицу и Младена Иванића због будућности, стабилности, мира и опстанка“, казао је Секулић.
 
Кандидат СДС-а за НС РС Југослав Цветковић рекао је да ће се борити за напредак, просперитет Републике Српске, демографију и здравство.
 
Предсједник СДС-а у Угљевику Василије Перић  рекао је новинарима да је присуство великог броја људи на скуповима СзП доказ да ће се 7. oктобра десити промјене које су потребне овом друштву.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account