28.09.2018 20:38
Додикова власт живи у страху од губитка избора јер ће се у том случају много тога сазнати, па и ко је убио Давида Драгичевића, рекао је вечерас у изјави БН ТВ предсједник СДС-а Вукота Говедарица.

Он наглашава да власт у Републици Српској плаши грађане причама о британским обавјештајцима који руше Републику Српску, наводећи да је након те Додикове приче услиједио срдачан његов разговор са британским амбасадором.

"Недавно је била прича о 40 британских обавјештајаца и посљедица свега тога је био срдачан разговор предсједника Републике Српске са британским амбасадором. Изљубили се и отишао човјек за Лондон. Мало ми је заиста нелогично, обавјештајци који раде против интереса Републике Српске и против институција, а предсједник се на крају испраћа са њиховим амбасадором", рекао је Говедарица. 

Предсједник СДС-а присјетио се сличних прича које су биле и током прошлих избора 2014. године када су, како је рекао, они који су данас на црним листама најгласнији били о разним револуцијама које се све спремају Републици Српској.


"Ништа се није десило изузев што су они на црним листама. Македонски сценарио, неки непостојећи никада се није десио. Приче о разним уплатама Сорошевих компанија на рачуне наших лидера завршиле су на судовима тако што је доказано да су биле лажне и исконструисане. Према томе, ова власт живи у страху", истиче Говедарица и додаје да се власт боји губитка избора јер ће се онда доста тога сазнати.

"Много тога ће се сазнати када изгубе изборе, па на крају крајева сазнаће се и ко је убио Давида Драгичевића", казао је предсједник СДС-а у изјави БН ТВ.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account