20.12.2019 21:28
Мисли да је важно што смо коначно сазнали истину о документу који ће за два дана бити пред посланицима Народне скупштине Републике Српске.
 
"У документу "Програм реформи" јасно говори о томе да ће БиХ да се придржава одлука Парламентарне скупштине БиХ и  Предсједништва БиХ, односно оних одлука које се односе на НАТО. Евроатланске интеграције се помињу и сам НАТО више од 50 пута у документу", казао је Шаровић и додао:
 
"Неперспективна имовина више неће припадати локалним заједницама већ Министарству одбране а књижиће се и перспективна имовина. Нигдје се не помињу ентитети ни војна неутралност", наводи Шаровић.
 
Сматра да као предсједник Српске демократске странке нема право да ћути и ово се мора истјерати на чистац.
 
"Ми ћемо искористити све своје ресусре и сву своју снагу да спријечимо ову највећу издају која је била по Републику Српску у посљедњих 20 година. Вјерујем да ће и други препознати ову једну чисту фарсу којом се у истом дану одржава Парламентарна скупштина - избор Савјета министара . У истом сату практично засједа НСРС и мислим да ћемо наредних дана о овоме много, много причати и разговарати", казао је Шаровић, додајући да би оваквој политици, коју води Додик, коначно  требао доћи крај. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account