13.09.2017 17:27
Саопштење СНСД-а у којем оптужује СДС и опозиционе странке у Народној скупштини Републике Српске да руше парламентарну демократију и институције Републике Српске, уз подршку страних ментора и Сарајева најнижи је степен политичке биједе и лажи којима се режим брани и покушава да скрене пажњу са питања која је покренула опозиција. У немогућности да одговори на конкретне захтјеве опозиције Режим измишља непостојеће непријатеље Републике Српске и у ту функцију ставља своје плаћенике, прелетаче и медије који су под контролом власти.

Није први пут да СНСД  има подршку Домовине са чијом скупштинском већином се ''брани'' уставни поредак Републике Српске и институција Народне скупштине Републике Српске. Да ли су они у тој већини по налогу политичког Сарајева, како то СНСД спочитава опозицији?

Режим у Републици Српској је својим одбијањем легитимних захтјева опозиције, кршењем Устава, Закона и Пословника о раду Народне скупштине Републике Српске, у потпуности урушио демократски капацитет институција Републике Српске и све ставио под контролу једног човјека. Република Српска је данас посљедњи аутократски режим на Балкану и он мора бити срушен, институционалним или ванинституционалним путем. На њему је да одлучи.СДС је одлучио!

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account