01.10.2017 14:38
Генерални директор Радио-телевизије Републике Српске Драшко Милиновић у потпуности је, и економски и програмски, уништио ову кућу због чега треба да оде.

Милиновић је Јавни сервис претворио у најпримитивнији мегафон СНСД-а коме припада, а рејтинзи гледаности дневника потврђују да је углед РТРС срозао на најнижи могући ниво. Његовим дневницима вјерује се таман толико колико и томе да је Никола Шпирић купио стан у Бечу од продаје кромпира који је рекламирао у временској прогнози.

Драшко Милиновић одговоран је и што је својим менаџерским способностима РТРС довео до стања стечаја, што запослени немају плаћене доприносе, док његови миљеници уживају као бубрези у лоју.

Генерални директор  РТРС Драшко Милиновић, претплатницима треба да одговори да ли је тачно да има 12 запослених савјетника? О чему га они савјетују и колике су им плате? Због којих референци је супруга Сташе Кошарца, осим што је његова супруга, унапријеђена на позицију савјетника генералног директора? Да ли ће се госпођа Кошарац преселити у Бања Луку или ће га  савјетовати ''на даљински'' из Источног Сарајева?

Питамо Драшка Милиновића и да ли је тачно да је са 50 хонорарних радника РТРС-а закључио уговоре на 40 радних сати мјесечно, док су они у пракси приморани да раде 8 сати дневно, тј. 40 сати седмично? Да ли вам је познато да је ово супротно Закону о раду и да представља мобинг?

И на крају, питамо генералног директора, да ли се стиди јер нема одговоре ни на 10 питања која смо му раније постављали, иако га плаћају грађани чијим се новцем бахато расипа док уништава сервис који би требало да је стуб и глас народа!?

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account