31.07.2018 17:46
Српска демократска странка одбацује тврдње Додикових завичајних социјалдемократа у којима се истиче да предсједник Српске демократске стране Вукота Говедарица и министар безбједности БиХ Драган Мектић „истјерују Србе са огњишта“ у ФБиХ.
 
Свакодневно фабриковање лажних вијести о проблемима са мигрантима дио је предизборне стратегије СНСД-а које нема никакво покриће. Челни људи Српске демократске странке разумију да су Срби у ФБиХ уплашени и забринути због миграната.
 
Функционери Српске деморатске странке су у случају Меденог поља показали да неће урадити ништа без претходног договора са локалним властима и српским народом и сасвим је сигурно да ће урадити све да заштите српско становништво у ФБиХ.
 
Као одговорни људи који у потпуности разумију проблеме мигрантске кризе, поручујемо Србима у ФБиХ да их мигранти не могу протјерати са њихових огњишта све док функционери Српске демократске странке одлучују о томе. Ниједна одлука у Савјету министара БиХ неће бити донесена без сагласности Срба који живе у ФБиХ.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account