03.09.2020 14:31
Лицемјерно је, нечасно и безобразно да неко из СНСД-а помиње ријец "прелетач". СНСД је персонификација "папака и прелетача" и од када је створио ту категорију, понизио је часне људе и гласаче и обесмислио изборни демократски процес. Због таквих поступака СНСД-а и њихових сателита људи не вјерују никоме, збуњени су и разочарани.
 
Прелетачка прича је кулминирала у Бијељини, преласком актуелног градоначелника и његове групе под скуте Милорада Додика. Због тога желе да упрљају једног младог, образованог и часног човјека који је поникао и остао у СДС-у, кад су многи други због личних интереса похрлили у Додиков загрљај.
 
Бијељина зна да СНСД није у стању да деценијама предложи кандидата из своје странке, него скоро увијек узима издајнике и папке, без обзира што им је чланство дубоко  разочарано кандидатуром.
 
Праве рачун без крчмара. СДС се подигао и усправио, јер јој је народ остао вјеран. Народ никад није волио издају, понижавање, уцјену, пријетње и краду, односно све оно што они сада раде покушавајући да се домогну нечасне побједе.

Чераћемо се још!

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account