28.11.2023 15:03
Предсједник СДС-а Милан Миличевић је истакао да све опозиционе странке у Републици Српској имају пружену руку СДС-а за заједнички наступ на локалним изборима.
 
''Већ сам рекао да ћу се посветити томе да заједно наступамо гдје год је то могуће. Али, ако то постане узалудно трошење енергије, наравно да је нећу расипати на друге који не желе да разговарају, ако таквих има, него ћу се бавити прије свега Српском демократском странком.  Рационално је очекивати да имамо заједнички кандидате у већини локалних заједница за начелнике и градоначелнике, међутим Српска демокраска странка ће сигурно имати највећи број кандидата у већини локалних заједница'', поручио је Миличевић и истакао да ће Градски одбор СДС-а у Бањалуци одлучити да ли ће подржати неког од кандидата опозиције или ће имати свог кандидата.
 
''Сваком општинском и градском одбору широм Републике Српске даћемо слободу да предлажу, зато што они најбоље познају ситуацију на свом терену. Али, кажем опет, сагласност на то даје Главни одбор и Предсједништво странке. Мислим да никад неће бити проблем да ту сагласност добију'', закључио је Миличевић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account