21.02.2024 15:57
Предсједник Републике Српске Милорад Додик превазишао је сам себе у свом недоличном и недржавничком понашању. Не могу а да се не сјетим да је Додик на исти начин ОХР-у некада клеветао СДС, баш као што је данас клеветао опозицију предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину, износећи најобичније лажи, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.
 
“Предсједник Републике, по њеном Уставу, представља јединство грађана. Предсједник Републике који је државник, никада ван своје земље неће говорити ружно о својим грађанима. Поготово, никада неће лагати и износити неистине, зарад ситног личног интереса”, поновио је Миличевић.
 
Предсједник СДС-а је Додику упутио пар питања.
 
“Ко је прихватио НАТО-ов Програм реформи и активирао Акциони план за чланство у НАТО-у? Ко гази закључке Народне скупштине који се односе на Уставни суд БиХ и одлазак страних судија? Ко је договорио нову правосудну инстанцу на нивоу БиХ – Апелациони суд БиХ? Ко је усвојио 7 европских закона и припремио још три, без Закона о Уставном суду БиХ? Ко је у финансијску дубиозу довео бројна јавна предузећа? Чији пријатељи и породице су стекли десетине и стотине милиона, док је народ све сиромашнији? Ко мрским западњацима нуди руднике литијума и жели уништити најплоднији дио Републике Српске? Ко је срозао и до посрнућа довео све сегменте друштва? Ко је одговоран јер је у Републици Српској сваки дан све мање становника? Да ли је ово урадила опозиција или он?”, упитао је Миличевић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account