04.06.2024 09:28
Из дана у дан маске све више падају и показује се истинитом моја теза да је на сцени добро изрежирана урота против Српске демократске странке на осовини СНСД-Агенција за банкарство, чланови ЦИК-а и међународна заједница, поручио је Желимир Нешковић, потпредсједник Српске демократске странке.
 
“Свим овим актерима, из различитих разлога, циљ је исти, уништити Српску демократску странку као једино преостало завјештање Републике Српске. СНСД је са странцима још раније се одрекао заставе, грба, химне и 9. јануара. Једино преостало знамење Републике Српске на које поново Додик и екипа јуришају на крилима странаца је Српска демократска странка”, поручио је Нешковић коментаришући медијску кампању из СНСД-а против Српске демократске странке последњих дана.
 
Он каже да СНСД има итекако умијешане прсте у покушај спречавања СДС-а да изађе на изборе.
 
“Лицемјерна је њихова брига за СДС кад су они ти који не дозвољавају да радници СДС примају плате из буџета, да Агенција за банкарство отвори рачун Српској демократској странци за изборе. Али преварили су се. Импулс народа је опет уз СДС и цио овај тежи пут који пролазимо само ће на крају нашу побједу над уротницима, СНСД-ом и дијелом међународне заједнице учинити још већом”, закључио је Нешковић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account