04.06.2024 15:55
Поводом покушаја господина Игора Жунића да се бави анализом политичке ситуације у Дервенти и да демонстрира своју великодушност, желимо да грађанима Дервенте и Републике Српске поручимо следеће:
 
Владо Ковачевић је као кандидат Српске демократске странке побиједио на локалним изборима 2020. године, али је тада, захваљујући махинацијама странке господина Жунића, поништена воља народа. У том смислу је понуда за некакво „поклањање“ бирачких одбора веома лицемјерна. Владо Ковачевић је кандидат Српске демократске странке и на предстојећим изборима овог пута никакве изборне манипулације неће бити довољне да спријече да он постане градоначелник Дервенте и да стане на пут даљем пропадању овог града. Као кандидата, Владу Ковачевића подржавају све опозиционе странке управо зато што вјерују у његову побједу, поштење и способност да успјешно води Дервенту.
 
Душебрижништво господина Жунића постаје још злонамјерније када се узме у обзир сав труд СНСД-а да отежа успјех Српске демократске странке на предстојећим локалним изборима, тако што опструише функционисање СДС-а, посебно у вези са законским финансирањем.
 
Уместо што размишља о противкандидатима и сањари о поклањању бирачких одбора, господин Жунић боље да објасни како је двадесетогодишња власт СНСД-а успела да у потпуности уништи здравство у Дервенти и од овог града учини мјесто из кога људи бјеже. Као кандидат, господин Жунић није ништа друго до наставак катастрофалне политике која је Дервенту довела у ситуацију у којој се данас налази.
 
Зато предлажемо грађанима Дервенте да 6. октобра омогуће господину Жунићу да има више времена да се игра политичког аналитичара и да Дервенту коначно истргну из канџи СНСД-а. Кандидат Српске демократске странке, Владо Ковачевић ће уз недвосмислену подршку својих опозиционих колега потврдити своју побједу која је грађанима Дервенте отета прије четири године.
 
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account