15.05.2021 08:39
Ни једна породица  није савршена  баш онолико  колико изгледа на сликама, али је баш та породична слика, снага и жеља да се иде даље, да не посрнеш, да дигнеш главу и опстајеш.
                     Породица је снага!
                  Актив жена СДС Републике Српске,  поводом 15. маја,  Међународног Дана породице упућује  вам  срдачне  честитке.
                     Уважавајући бројне  изазове којима су изложене породице у савременом друштву, посебно желимо нагласити  вриједности сваког појединог  члана :  дјеце, очева и мајки, бака и дједова, као и осталих сродника и њихових различитих улога. Свако од њих може допринијети квалитетнијем повезивању и оснаживању цијеле породице.
                  Зато, уградимо својој дјеци  праве  вриједности,  будимо им примјер, васпитајмо нове младе људе који ће из породичног дома  понијети све научено. Од нас зависи што ћемо их научити и како ће сутра они васпитавати своју дјецу.
Породични односи су најважнији  односи у нашим животима.
                 Овом приликом, уз  искрене честитке за Дан породице, поручујемо вам драги  наши суграђани,  да је наша дужност и обавеза да вратимо свијест ка традиционалним  моралним вриједностима,  као јединим вриједностима које ће нас ојачати и вратити на мјесто  великих  народа гдје и припадамо.
Предсјдница АЖ СДС РС:
Весна Адамовић

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account