24.06.2017 19:40
На синоћ одржаној Изборној скупштини Актива жена ОО СДС Вишеград формиран је ОО Актива жена и изабрано ново руководство Актива. Једногласну подршку свих присутних добила је Марица Рајак, дугогодишњи члан и активисткиња СДС-а, која ће у наредном периоду обављати одговорну функцију предсједнице Актива жена СДС Вишеград.
 
Новоизабрана предсједница захвалила се делегатима Изборне скупштине за подршку, рекавши да ће све своје потенцијале искористити да оправда повјерење чланова СДС-а, истакла је своју снажну приврженост политичким циљевима СДС-а и опрједјељеност за даље јачање актива жена и улоге жене у политици и нагласила да је циљ развити позитивне односе, те јединство и кохезију у странци, као и разумијевање и толеранцију.
 
Марица Рајак рођена је у Вишеграду, гдје је и завршила Гимназију, а звање вишег медицинског техничара стекла је у Сарајеву. Удата, мајка једног дјетета. Запослена је у Дому здравља Вишеград. Учесник је одбрамбено отаџбинског рата од 1992 – 1995 у склопу своје струке. Члан породице погинулих, РВИ. На претходним Локалним изборима 2016. остварила је запажен резултат као кандидат СДС-а за одборника у СО Вишеград.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account