22.09.2016 00:00

НАЈАВА

СДС

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини СДС у Власеници, која ће бити одржана на Тргу Српских бораца с почетком у 16:30 часова.

Кандидати Српске демократске странке за одборнике у Сребреници ће у четвртак, 22. септембра, присуствовати предизборној трибини СДС  у овој општини која ће бити одржана 18:30 часова.

СзП

Кандидат СзП за начелника Милића Бранко Стјепановић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини у Милићима, која ће бити одржана у спортској дворани Средњошколског центра с почетком у 15:00 часова. Изборном скупу у Милићима присуствоваће и предсједник СДС Младен Босић.

Кандидат СзП за начелника Братунца Недељко Млађеновић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини у Братунцу која ће бити одржана у спортској дворани с почетком у 20:30 часова.

Кандидат СзП за начелника Билеће Милорад Војиновић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини у Баљцима с почетком у 20:00 часова.

Кандидат СзП за градоначелника Бијељине Мићо МИћић присуствоваће у четвртак, 22. септембра у Лединцима (код школе) у 19:00 часова.

Кандидат СзП за начелника општине Лопаре Радо Савић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини у Липовице с почетком у 19:00 часова.

Кандидат СзП за начелника Модриче Стево Јоксимовић присуствоваће у четвртак, 22. септембра, предизборној трибини у Добрињи у Дому културе с почетком у 20:00 часова.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account