17.12.2017 14:00
Одржавањем првом модула овог викенда у етно селу Станишићи у Бијељини започео је пројекат треће генерације Политичке академије Српске демократске странке. Наредних годину дана 50 младих Српске демократске странке ће проћи едукације из области политичког комуницирања, политичког и изборног система Републике Српске и Босне и Херцеговине, вјештина из области провођења избора и других аспеката политике кроз планираних пет модула Политичке академије.
 
Први модул треће генерације Политичке академије отворио је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.
 
Говедарица је истакао да је пројекат Политичке академије веома важан за Српску демократску странку и да ће млади људи кроз овај пројекат имати прилику да се упознају са политичким животом наше земље као и да ће моћи стећи значајне вјештине који се тичу различитих аспеката политике.
 
„Надам се да ћете искористите прилику коју вам је странка указала да су едукујете и да стечена знања пренесете у ваше страначке организације јер сте ви будућност Српске демократске странке“ – истакао је предсједник СДС-а.
 

Говедарица је казао да је програм доказ да Српска демократска странка има свијелу будућност и да ће у годинама које долазе управо ови млади људи бити промовисани у нове лидере у Републици Српској.
 
„Српску демократску странку чине различите политичке генерације и важно је успоставити модел међугенерацијске равнотеже како би синергијом искуства и младалачког ентузијазма реализовали политике које ће обезбиједити развој и просперитет“ – рекао је предсједник СДС-а Вукота Говедарица.
 
Поред предсједника СДС-а отварању првог модула, треће генерације Политичке академије СДС-а су присустовали још предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић, генерални секретар странке Игор Остојић, министар безбиједности Драган Мектић и потпредсједник СДС-а Драган Ћузулан. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account