17.04.2018 13:46
Замјеник предсједника Младих Српске демократске странке Никола Злојутро учествовао је на конгресу  „Омладина као будућност Европе“,  који је у организацији Демократске омладинске заједнице Европе (ДЕМИК) одржан у Подгорици.
 
 Злојутро је у својству представника СДС-а, као пуноправне чланице ДЕМИК-а учеснике конгреса упознао са актуелном политичком ситуацијом и статусом младих у Републици Српској и Босни и Херцеговини.
 
Као један од чланова скупштине ДЕМИК-а Никола Злојутро је учествовао на одвојеним састанцима са домаћином овог догађаја, представницима Нове српске демократије и представницима других политичких партија широм Европе. 


Том приликом размијењена су искуства о раду младих унутар њихових организација и о самом статусу младих у земљама Европе. 
 
Учесници овог конгреса  уједно су били гости Скупштине Црне Горе и том приликом су се  упознали  са радом ове институције.
 
 У склопу конгреса проведени су избори унутар организације на свим нивоима и изабрани су предсједник, замјеник предсједника, генерални секретар и шест потпредсједника.
 
Конгрес под називом „Омладина као будућност Европе“, чији је домаћин била Нова српска демократија, трајао је од 12. до 15. априла. 
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account