11.07.2021 10:54
Да ли је довољно само отпустити возача, а не позвати да се случај „гепековања“ младића у Градишки испита до краја? Неиспитивање би значило и саучешће надлежних, јер је у интересу свих грађана Градишке да се пронађе налогодавац отмице и премлаћивања, јер чисто сумњамо да би се тек тако десио овакав несвакидашњи случај – упитао је Зоран Векић, предсједник Младих СДС реагујући на „гепековање“  младића у Градишки од  стране возача потпредсједника Народне скупштине РС Дениса Шулића.
 
„Не мислим да је Денис наручилац, ни најмање, али у сврху истине, морао би искористити свој утицај да се случај расвијетли до краја. Због чега се реагује тек након писања појединаца кад се знало да се починилац и раније није понашао у складу са нормалним нормама понашања?“ – сугерисао је Векић.
 
Векић је нагласио да га као младог човјека и одборника у Скупштини Града Градишка који је, прије свега добио подршку младих људи, занима да сви грађани буду безбједни у свом граду те да се стане у крај бахатом понашању појединих чланова СНСД у Градишки.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account