15.12.2017 14:09
Замјеник предсједника Младих Српске демократске странке Никола Злојутро присуствовао је скупу који је организовала Омладина Демократске странке Србије, која је угостила представнике подмладака политичких организација са којима ОДСС има потписан споразум о сарадњи. 

Омладина ДСС од јуна ове године има ново руководство са Веселинов Здравком на челу те су партнерима из региона и Европе представљени приоритети у даљем раду ОДСС. Циљ посјете  коју су организовали је био боље међусобно упознавање и заједничко координирање даљих активности.


Скупу су присуствовали Дарија Шарова, међународна секретарка Младе Гарде, подмлатка Путинове Јединствене Русије, Хавијер Хуртадо Мира из Шпаније, предсједник Демика, Марко Ковачевић портпарол Нове српске демократије из Црне Горе, Никола Злојутро замјеник предсједника Младих Српске демократске странке из Републике Српске и Тони Спасић замјеник предсједника Омладине Демократске партије Срба у Македонији.

Госте на скупу је примио Милош Јовановић, предсједник ДСС, Александар Поповић, министар у два мандата Владе Републике Србије а посланици ДСС су им приредили пријем у Народној скупштини Републике Србије. Договорено је да ће се у будућности састанци често одржавати са могућношћу да се још неке сродне и блиске организације укључе у пројекат.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account