30.06.2017 08:18

Општински одбор Младих СДС Теслић у присуству 82 члана изабрао је вечерас једногласно за предсједника Дарка Смиљанића, дипломираног инжињера саобраћаја, досадашњег замјеника предсједника Младих.

Александар Шакановић, дипломирани професор физичког васпитања и одборник у Скупштини општине Теслић, изабран је за замјеника предсједника Младих ОО СДС Теслић.

Предсједник ОО СДС Теслић и начелник општине, Милан Миличевић, нагласио је да је новоизабрани председник Младих СДС Теслић, човјек који дуго времена, практично од пунољетства активиста и члан органа странке, али и један од његових најближих сарадника у локалној управи.

Миличевић је истакао да Млади СДС Теслић имају континуитет једног од најбоље организованих актива Младих у Републици Српској од свих странака, што се манифестује кроз досадашњи рад, резултате као и чињеницу да се у континуитету на листама изабраних представника СДС у Теслићу и Српској налази висок проценат младих.

Повјерење које Српска демократска странка има у младе људе огледа се и у чињеници да су четворица директора јавних установа у Теслићу именована из реда младих у мандату Српске демократске странке и актуелног начелника, као и два начелника одјељења у Општинској управи Теслић, а резултати нису изостали услијед указаног повјерења, посебно на претходним локалним изборима, гдје је резултат у Теслићу међу најбољима у оквиру Српске демократске странке, ако не и најбољи сходно проценту и притиску којем је била изложена Српска демократска странка у нашој општини.

Млади СДС Теслић су годинама уназад најорганизованија снага и стуб Српске демократске странке у Теслићу, који су показали да су најјачи када је најтеже и када су изложени највећим ударима противника, који су се при томе узалудно служили најподлијим и најпрљавијим средствима, а при томе им је највећи успјех да буду лоше копије свега што Млади СДС раде.

Оно што други немају, а што је највећа снага Младих СДС је другарство и побједнички дух које ништа и нико до сада није разбио.

Млади СДС побјеђују, Млади СДС доминирају, други нас само копирају, други су само лоше и блиједе копије.

МЛАДИ СДС ТЕ ЗОВУ, БУДИ И ТИ ДИО НАС!
МОБИЛИЗАЦИЈА!


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account