24.12.2017 15:00
Синоћ је одржана изборна скупштина Омладинске организације ОО СДС Соколац. На скупштини је изабрано ново руководство. За предсједника Актива младих у наредне четири године једногласно је изабран Вук Јоловић, док су за потпредсједнике изабрани Ана Маловић и Веселин Маловић.

Досадашњи предсједник Омладинске организације СДС- а Дејан Елез на јучашњој сједници поднио је Извјештај о раду организације у протеклој години, а изабрана су и чланови кандидационе и верификационе комисије
.

СДС убједљиво побјеђује на предстојећим изборима

Предсједник ОО СДС и начелник општине Соколац Милован Бјелица, обратио се присутнима рекавши да су млади окосница Српске демократске странке, те да га радује чињеница да из године у годину повећава број младих чланова.

Такође, је додао да је то доказа да је Српска демократска странка на корак до побједе на предстојећим Општим изборима 2018. године. Бјелица је између осталог говорио и о политичкој ситуацији на локалном и државном нивоу, а младе чланове је упознао и са почецима Српске демократске странке – њеном оснивању и раду током свих ових година. Бјелица је честитао новом руководству младих на избору и пожелио им много успјеха у даљем раду.



На јучашњој скупштини Омладинске организације ОО СДС Соколац изабран је нови Савјет младих.

Пуна подршка одлуци Републике Србије за градњу пута

Скупштина младих подржала је рад представника СДС-а на свим нивоима власти и посебно истакла значај путног правца Београд – Сарајево и једногласно подржала одлуку Републике Србије да се будућа траса наслања на Коридор 11, тј. путни правац од Прељине, Чачка, Пожеге, Ужица, Котромана, Вишеграда, Источног Горажда, Рогатице, Сокоца, Пала и Сарајева. Скупштина младих СДС Соколац, захтјева од Владе Републике Српске да стави у приоритет овај пројекат.

У понедјељак, 25.децембра ће бити одржана и изборна скупштина Актива жена ОО СДС Соколац.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account